Посещението на Владимир Путин в Мариупол беше осъдено от  украинските

...
Посещението на Владимир Путин в Мариупол беше осъдено от  украинските
Коментари Харесай

Остри коментари за нощната витата на Путин в Мариупол: Връщане на престъпник на местопрестъплението

Посещението на Владимир Путин в Мариупол беше наказано от  украинските управляващи:  „ Международният нарушител Путин посети окупирания град Мариупол нощем, евентуално с цел да не види на дневна светлина града, погубен от неговото избавление “, написа в Телеграм градската администрация с намек за интернационалната заповед за арест, издадена против президента на Русия.

Путин посети Мариупол през нощта, като апаш, добави украинското министерство на защитата. „ Първо, това е по-безопасно. Освен това нощта му разрешава да сложи акцента на това, което желае да покаже, и държи града, който армията му изцяло унищожи, и неколцината му оживели поданици, надалеч от любопитни очи “, съобщи министерството в Туитър.

Като връщане на нарушител на мястото на престъплението и цинизъм – по този начин управата в Киев оцениха визитата.

„ Докато страните от цивилизования свят желаят ареста на режисьора на войната, той, уредникът на убийствата на хиляди мариуполски фамилии дойде, с цел да се любува на руините и на братските могили “, написа в Туитър Михайло Подоляк, консултант на президента Зеленски.

Путин е летял до Мариупол с хеликоптер, заяви по-рано ТАСС, като се базира на Кремъл.

После е прекосил с кола няколко региона на града, като е спирал на разнообразни места, приказвал е с жителите, разгледал е разнообразни обекти, разяснява организацията. А Ройтерс добавя, че Путин самичък е карал колата. „ Всичко това беше доста непринудено “, увери пред публицистите представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

 

 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР